top of page

Opkoop mobilehomes, caravans en kampeerwagens door J&D Cars in Lembeke

arrow
#vijf

Motorhomes / caravans

OPKOOP CARAVANS DOOR J&D CARS IN LEMBEKE (REGIO ZELZATE, EVERGEM EN EEKLO)

divider

Zoekt u voor uw jonge of oude caravan opkopers die snel betalen en een eerlijke prijs bieden? Ook dan bent u bij J&D Cars in Kaprijke, nabij Zelzate en Evergem, aan het juiste adres. Op die manier hoeft u niet zelf een koper te zoeken, het nodige papierwerk te regelen, stallingskosten te betalen en vervolgens maar te hopen dat u netjes een betaling ontvangt. Bij ons rekent u daarnaast op een snelle en vlotte verkoop van uw mobilhome of caravan, zonder dat wij ophaal- of stallingskosten in rekening brengen. U verliest geen onnodige tijd en krijgt een correcte prijs, terwijl wij uw kampeerwagen of caravan zelfs in het weekend of op feestdagen komen ophalen.

BETROUWBARE EN EERLIJKE OPKOPER VAN MOBILHOMES IN KAPRIJKE, NABIJ EEKLO EN MALDEGEM

divider

J&D Cars is een autohandelaar die ook caravans en mobilhomes opkoopt. We zijn zowel actief als opkoper van oude caravans of jongere modellen en dit ongeacht het aantal kilometers op de teller of de indeling. Wij helpen u steeds snel verder en geven u een eerlijke prijs voor uw motorhome of caravan, zelfs wanneer er sprake is van carrosserieschade.

FOTO'S MOTORHOMES / CARAVANS

divider

OPKOOP KAMPEERWAGENS OF OPKOOP MOTORHOMES: NEEM TELEFONISCH CONTACT OP

divider

Wilt u zo snel mogelijk een eerlijke prijs ontvangen voor uw mobilhome of caravan? Dan vragen wij u om telefonisch contact op te nemen met onze opkoper van oude caravans of onze opkoper van mobilhomes. Uiteraard kunt ook gewoon zelf even langskomen bij J&D Cars in Lembeke, nabij Lievegem, Sint-Laureins en Assenede. Enkel door een zo gedetailleerd mogelijke beschrijving van uw caravan of mobilhome te krijgen, kunnen we u per slot van rekening een correcte prijs bieden.

U zoekt een opkoper van mobilhomes of een opkoper van oude caravans? Wij kopen overal in Vlaanderen caravans en mobilhomes op. Bel ons of kom langs!

bottom of page