top of page

Wij halen autowrakken op in Oost- & West-Vlaanderen
en bieden een faire prijs!

arrow
auto

Autowrakken

WIJ KOMEN UW AUTOWRAK OPHALEN

divider

Ook wanneer uw wagen perte totale is, heeft het nog steeds schrootwaarde. Wij halen alle schrootafval zoals autowrakken en defecte wagens op. Het maakt ons niet uit of uw wagen nu enkel motorschade heeft of ook waterschade of zelfs helemaal verwrongen is. Wij zijn gevestigd in Lembeke, niet ver van Lievegem en Sint-Laureins, maar wij halen uw autowrak ook elders in Oost- en West-Vlaanderen op. Daarbij rekent u op onze gratis ophaaldienst en ontvangt u steeds een vergoeding voor de schrootwaarde.

UW FAVORIET ONDER DE SCHROOTHANDELAARS

divider

Wij kopen niet alleen autowrakken op, maar komen daarnaast ook uw oud ijzer ophalen. Het gaat daarbij van pannen tot leidingen, koper, microgolfovens en wasmachines. Wij halen het gratis en voor niks bij u op en zorgen voor een correcte recyclage. We doen dit voornamelijk in de omgeving van Eeklo, Maldegem, Zelzate en Assenede en betalen steeds een correcte vergoeding voor uw oud ijzer. Maar we staan ook heel snel aan de Kust (Knokke, Brugge, Oostende, Nieuwpoort, De Haan, Zeebrugge) of om het even waar in West-Vlaanderen.

FOTO'S AUTOWRAKKEN

divider

AFBRAAKWERKEN IN RUIL VOOR UW OUD IJZER

divider

Heeft u nog oud ijzer liggen in grote of kleine hoeveelheden en zoekt u een betrouwbare schroothandel in de omgeving van Eeklo en Zelzate? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.


Wij voeren gratis metaal- en ijzerafbraakwerken uit waarbij onze medewerkers al het ijzerwerk komen verwijderen. Dit gaat van een oude verwarming in huis tot volledige serres of boten. Wij vragen niks in ruil voor deze service en zijn tevreden met de recuperatie van het oud ijzer. Op die manier helpen wij u een handje met uw afbraak- of renovatieproces, bent u meteen af van al het oud ijzer en kunnen wij het snel een nieuw leven geven. We stellen ons steeds flexibel op en komen snel bij u langs, zelfs tijdens het weekend of op feestdagen.

Uw autowrak, boot of jetski verkopen aan een opkoper die een faire prijs biedt?
Bel naar J&D Cars, actief in Oost- & West-Vlaanderen.

bottom of page