top of page

Aankoop schadewagens & ongevalwagens door J&D Cars in Lembeke (Kaprijke)

arrow
#drie

Schadewagens / ongevalwagens

GRATIS OPHAALDIENST VOOR UW SCHADEWAGEN OF PERTE TOTALE

divider

De verkoop van een schadevoertuig verloopt in België wel vaker moeizaam. Vaak nemen opkopers aan dat u al tevreden bent dat het schadevoertuig weg. Als ze al iets willen geven, is het vaak niet meer dan een peulschil. “Ja maar onze ophaaldienst is ook niet gratis”, horen we wel vaker. Wij van J&D Cars uit Lembeke pakken het anders aan. Bij ons rekent u steeds op de beste prijs voor uw total loss-voertuig, terwijl onze ophaaldienst gewoon gratis is.

WIJ KOPEN UW ONGEVALWAGEN IN KAPRIJKE, NABIJ EEKLO, MALDEGEM EN ZELZATE

divider

Wanneer u na een ongeval te maken heeft met een perte totale en het niet interessant is om deze te laten maken, zorgen wij voor een snelle ophaling. Wij helpen u meteen verder en bieden u een eerlijke verloning aan voor uw schadevoertuig. U kunt daarvoor langskomen bij J&D Cars in Kaprijke, nabij Evergem en Lievegem, maar bovendien komen we uw perte totale-voertuig ook gewoon ophalen.

FOTO'S SCHADEWAGENS / ONGEVALWAGENS

divider
down_2.png

AANKOOP SCHADEWAGEN ONGEACHT DE SCHADEVORM

divider

Wij maken geen uitzondering en doen niet moeilijk. Wij accepteren uw schadevoertuig, ongeacht de schade. Ook bij motorschade, schade aan de carrosserie (krassen, deuken en blutsen) of waterschade kunt u uw ongevalwagen verkopen aan J&D Cars in Kaprijke, nabij Sint-Laureins en Assenede. Wij verlossen u van alle administratieve zorgen en geven u een correcte prijs, terwijl we het schadevoertuig gratis komen ophalen. We doen dit niet alleen in de omgeving van Kaprijke en Eeklo, maar ook elders in Vlaanderen. Gaat het niet om een schadevoertuig maar om een wagen zonder krassen, blutsen of andere schade? Ook dan is J&D Cars uw aanspreekpunt voor de verkoop van uw wagen.

Wilt u uw ongevalwagen of uw total loss-voertuig verkopen? Contacteer dan J&D Cars in Kaprijke (in de buurt van Eeklo en Assenede) en reken steeds op een eerlijke prijs en een snelle betaling.

bottom of page