top of page

Aankoop en verkoop van tweedehandswagens in Kaprijke

arrow
#twee

Tweedehandwagens

AUTOHANDELAAR VOOR DE AANKOOP VAN UW OCCASIEAUTO IN ZELZATE, LIEVEGEM, SINT-LAUREINS, ASSENEDE EN OMGEVING

divider

Wij kopen alle occasiewagens op in de omgeving van Eeklo, Maldegem, Zelzate, Lievegem, Assenede en Evergem, maar bij uitbreiding ook gewoon elders in Vlaanderen. Het kan gaan om een tweedehandsauto die zich in perfecte staat bevindt, maar verder doen we niet moeilijk en accepteren we ook schadewagens en zelfs autowrakken. Eenmaal we een bedrag zijn overeengekomen, komen we uw occasiewagen gewoon bij u thuis ophalen. U hoeft zich met andere woorden niet te verplaatsen. Ook wanneer u uw zakelijk autopark wilt vernieuwen en graag uw bedrijfswagens verkoopt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Kenmerkend voor J&D Cars in Lembeke is onze snelle service en correcte uitbetaling. We stellen ons daarbij zeer flexibel op en komen ook tijdens het weekend of op feestdagen uw tweedehandsauto ophalen. Heeft u snel geld nodig, ziet u de papiermolen bij een particuliere koper niet zitten en wilt u uw occasieauto aan een correcte prijs verkopen? Dan bent u bij J&D Cars in Kaprijke aan het juiste adres.

FOTO'S TWEEDEHANDWAGENS

divider

UW TWEEDEHANDSWAGEN KOPEN IN KAPRIJKE, NABIJ EEKLO, MALDEGEM EN EVERGEM

divider

Wij van J&D Cars in Lembeke (Kaprijke) hebben een ruim aanbod aan occasiewagens van verschillende merken en met diverse kilometerstanden. U rekent steeds op ons advies en we maken u graag wegwijs doorheen het aanbod. Omdat ons aanbod zo divers is, hebben we voor ieder budget een geschikte tweedehandswagen beschikbaar. Ook voor de zakelijke aankoop van een occasieauto kunt u bij ons in Lembeke terecht en daarnaast kunt u bij ons altijd een goedkope tweedehandsauto kopen.

Wij kopen tweedehandsauto’s op en halen die bij u thuis op. Liever een occasiewagen kopen? Neem ook dan contact op met J&D Cars in Lembeke, nabij Evergem, Lievegem en Eeklo.

bottom of page