top of page

Opkoper landbouwvoertuigen en heftrucks in Vlaanderen

arrow
#twee

Heftrucks & Landbouwvoertuigen

UW TRACTOR VERKOPEN AAN J&D CARS IN LEMBEKE, BIJ EEKLO EN MALDEGEM

divider

Wij van J&D Cars in Lembeke, nabij Zelzate en Evergem, kopen alle tractoren op en dit van merken als Volvo, Claas, New Holland, Valtra enzovoort. Wilt u een jonge of oude tractor verkopen? Dat maakt voor ons geen verschil uit: wij bieden u steeds een correcte prijs. Op basis van de door u doorgegeven informatie brengen wij een bod uit en, zo u akkoord bent, komen wij zo snel mogelijk uw tractor ophalen en zorgen we voor een tijdige en correcte betaling. Als opkoper van tractors brengen we geen verborgen ophaal- of stallingskosten in rekening.

EEN HEFTRUCK VERKOPEN AAN J&D CARS IN KAPRIJKE, BIJ LIEVEGEM EN SINT-LAUREINS

divider

Wilt u een heftruck of trekker verkopen? Ook dan kunt u terecht bij J&D Carsuit Kaprijke, nabij Assenede. Dat is ook het geval wanneer uw trekker zichtbare schade heeft. Wij weten als geen ander dat het niet eenvoudig is om succesvol uw heftruck te koop aan te bieden, maar daar brengen wij graag verandering in. Als opkoper van heftrucks garanderen wij een uitstekende service en reageren wij zo snel mogelijk op uw aanbod.


Hoewel wij gevestigd zijn in Lembeke (nabij Eeklo) kunt u ook elders in Vlaanderen uw tractor of heftruck te koop aanbieden. Het maakt voor ons niet uit wat het verleden is en of u het nu gebruikte voor landbouw- of bosbouwdoeleinden. Steeds rekent u op een correcte prijs en altijd geven we u de beste deal. Het zijn beloftes die we dankzij ons uitgebreid netwerk aan kopers in binnen- en buitenland keer op keer waar weten te maken.

Bent u op zoek naar een opkoper van heftrucks of landbouwvoertuigen? Neem dan contact op met J&D Cars en wij brengen spoedig een bod uit.

bottom of page