top of page

Opkoper van vrachtwagens en bestelwagens met of zonder schade

arrow
#vier

Bestelwagens / vrachtwagens

OPKOOP BESTELWAGENS EN VRACHTWAGENS MET SCHADE IN KAPRIJKE, NABIJ EEKLO, MALDEGEM EN ZELZATE

divider

Na een ongeval is de schade aan een vrachtwagen soms immens en is het niet meer interessant om uw vrachtwagen met schade te herstellen. Wij van J&D Cars zorgen in dat geval alsnog voor een eerlijke vergoeding en een snelle ophaling. Bij ons hoeft u geen weken te wachten, want zelfs tijdens het weekend of op feestdagen komen we uw bestelwagen of vrachtwagen met schade ophalen. U bent steeds welkom om uw schadevoertuig aan te bieden bij J&D Cars in Kaprijke, nabij Lievegem en Evergem, maar daarnaast is het voor ons zeker geen problemen om uw bestelwagen of vrachtwagen met schade op te halen.

GRATIS OPHAALDIENST VOOR UW BESTELWAGEN OF VRACHTWAGEN MET SCHADE

divider

Als u op zoek bent naar een betrouwbare opkoper van oude vrachtwagens of van een vrachtwagen met schade, bent u bij J&D Cars aan het juiste adres. Bij ons rekent u op een gratis ophaaldienst en krijgt u de beste prijs voor uw bestelwagen of vrachtwagen met schade. Wij komen uw bestelwagen of vrachtwagen met schade overal in Vlaanderen ophalen en zorgen voor een snelle en correcte betaling.

FOTO'S BESTELWAGENS & VRACHTWAGENS

divider

OPKOOP ALLE BESTELWAGENS EN VRACHTWAGENS DOOR J&D CARS IN LEMBEKE (KAPRIJKE)

divider

Als opkoper van vrachtwagens en bestelwagens kopen wij letterlijk alle bestel- en vrachtvoertuigen, ongeacht of er enkel sprake is van blikschade of eerder van motor- of zelfs waterschade. Daarnaast fungeren we als opkoper van oude vrachtwagens en oude bestelwagens. Heeft u na een ongeval met schade vrachtwagens te koop? Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op om een eerlijke prijs te bespreken. We zijn niet alleen actief in de omgeving van Kaprijke en Sint-Laureins, maar we kopen bij schade uw vrachtwagen of bestelwagen op die zich elders in Vlaanderen bevindt. Ten slotte kunt ook bij ons terecht voor de verkoop van uw schadevrije tweedehands vracht- of bestelwagen.

Zoekt u een opkoper van oude vrachtwagens of iemand voor de opkoop van bestelwagens? Contacteer dan J&D Cars uit Lembeke, nabij Eeklo, Evergem en Lievegem.

bottom of page